Hur du säljer bilen via oss!

Därför ska du använda Cardia när du ska sälja din bil

Vill du sälja din bil snabbt, enkelt och samtidigt ge din köpare en trygg känsla? Med Cardias app kan du som säljare erbjuda din köpare 12 månader bilgaranti,14 dagar helförsäkring kostnadsfritt, och billån med 4,95% ränta utan kontantinsats. Men hur går det här till?

1. Boka ett test
Att boka ett test går på bara någon sekund och du som säljare kan välja att antingen utföra själva testet på en av våra besiktningsstationer som finns i hela landet och i 35 städer, eller så kan du boka en besiktningsman som kommer hem till dig och utför testet när det passar dig.

2. Bilen annonseras
Gå in på vår app, ta bilder på bilen och ange till vilket pris du vill sälja den för. Sedan publicerar vi annonsen i vår Blocketbutik som når ut till flera tusentals köpare.

3. Träffa köparen
När annonsen för din bil lagts upp, så kommer köpare från hela Sverige att höra av sig till dig. Sedan är det upp till dig att välja vem du vill sälja din bil till och komma överens om en mötesplats. Därefter får din köpare titta på bilen och provköra den.

4. Påbörja försäljning
Om ni är överens om försäljningen, så ber du köparen ladda ner Cardias applikation och ange din unika försäljningskod. Därefter väljer din köpare betalsätt mellan antingen direktbetalning, Swish eller vårt billån med 4,95% ränta utan kontantinsats.

5. Avsluta försäljning
När köparen har betalat bilen, så kommer ägarbytet att göras automatiskt. Detta tar cirka en minut och när det är färdigt, så har du pengarna direkt på ditt konto. OBS! Kolla gärna ditt konto innan du överlämnar nycklarna.

6. Kvitto och ägarbytesbevis
När försäljningen slutförts, så hittar du kvitto och ägarbytesbevis i applikationen och via din mejl.


Ladda ner vår app och påbörja din försäljning nu!


Eftersom vi arbetar för att göra den privata bilmarknaden till en tryggare plats, så samarbetar vi med några av de största och bästa aktörerna inom försäkring och besiktning. Läs gärna mer om våra partners här.

Samarbetspartners