Läs om våra partners

Vi på Cardia tycker att det både ska vara tryggt och smidigt när det kommer till att både sälja och köpa bil på den privata marknaden. Därför är vi stolta över att samarbeta med några av de största och bästa aktörerna när det kommer till bilförsäljning, försäkringar och garantier. Läs mer om dem nedan.

Trygg-Hansa

I samarbete med Trygg-Hansa erbjuder vi 14 dagars prova-på bilförsäkring som gäller direkt vid ditt köp eller sälj av bil. Väljer du att förlänga försäkringen efter 14 dagar, så får du 20% rabatt på ditt första försäkringsår. Syftet med försäkringen är att köparen ska enkelt kunna ta över bilägandet och köra hem i lugn och ro.

Opus Bilprovning

Opus Bilprovning ger dig som säljare och köpare tillgång till över 90 teststationer i 35 städer runt om i Sverige. För att Cardias garanti ska gälla, så måste alla bilar kvalitetstestas först – vilket ger en stor trygghet till dig som ska köpa bil. Efter testet är gjort, så får du som köpare tillgång till ett protokoll som visar resultatet på över 100 testpunkter av den bil du är intresserad av.

Svensk Bilgaranti AB

Alla bilar som köps via vår applikation får en kostnadsfri garanti på 12 månader (750 mil) som skyddar mot dolda och plötsliga fel efter bilköpet.

Nordea startup & growth

Genom Nordea kan vi erbjuda dig trygghet både som säljare och köpare genom mobil bankidentifiering. Detta främjar vårt arbete med att göra den privata bilmarknaden till en säkrare plats genom att det ger oss möjlighet att alltid veta vilka som köper respektive säljer bilarna.

Zimpler

Tack vare Zimplers betalsystem kan vi erbjuda snabba in- och utbetalningar via några snabba klick i appen.

MyMoney (Resursbank & Svea ekonomi)

Tillsammans med MyMoney kan vi erbjuda er ett förmånligt billån med utan kontantinsats hos Resursbank & Svea ekonomi.

CarFax

Genom CarFax kan vi ge dig som säljare och köpare en tydlig bild av bilens historik. Det gör att du som säljare kan ge din köpare en tryggare affär, och du som köpare kan känna dig trygg med din bilaffär.

Sting

Sveriges största startup-program inom innovativa och distributiva lösningar. Varje år söker hundratals bolag in och endast ett tiotal blir antagna till programmet. Syftet med Stings program är att hjälpa bolagen med tillväxt och hållbarhet.

Samarbetspartners