Känner du någon som också har blivit lurad?

Går du i tankarna om att köpa en bil, men känner att den privata marknaden känns osäker? Med Cardias app får du som köpare 12 månaders bilgaranti, 14 dagars helförsäkring kostnadsfritt, och billån med 4,95% ränta utan kontantinsats vid ditt bilköp av en privatperson.

Men hur går det här till?

1. Hitta en bil

Det första du som köpare ska göra är, såklart, att hitta en bil du tycker om, vilket du kan göra på vilken annonsmarknad som helst. Den privata marknaden ger dig som köpare oändliga möjligheter, eftersom olika personer gillar olika bilar. När du har hittat en bil så kontaktar du säljaren och visar ditt intresse. Be därefter säljaren att använda Cardias tjänst och skicka sedan bokningslänken som finns på vår hemsida. När testet är utfört, så kommer du som köpare att få ett protokoll där du själv kan se bilens skick på över 100 testpunkter. Slutligen kan affären genomföras utan att du behöver vara orolig över dolda fel.

2. Ansök om lånelöfte
Har du hittat en bil och behöver finansiera den, så kan du få ett billån via oss till riktigt låg ränta. Vi erbjuder dig ett lån på upp till 350.000 kronor, med en avbetalning på max 10 år, och en oslagbar ränta på 4,95% utan kontantinsats. Dessutom är du inte bunden till någon specifik deal, utan detta löfte gäller i 30 dagar, och ger dig tid att tänka om du behöver.

Skriv in beloppet, hur många år du vill att lånet ska ligga på, och sedan ringer vi upp dig för att bekräfta din låneansökan. Du kan låna upp till 350.000 kronor i max 10 år. Lånelöftet är giltigt i 30 dagar, och du är inte bunden till någon specifik deal.

3. Vår garanti
12 månaders garanti (750 mil) kostnadsfritt som skyddar mot både dolda och plötsliga fel efter bilköpet. Garantin baseras på resultatet som du får i ditt testprotokoll, och gör att du kan känna dig trygg och säker efter ditt bilköp – vad som än händer.

4. Försäkring i 14 dagar på köpet
Slutligen, som en härlig bonus på ditt bilköp, så ingår en heltäckande och gratis bilförsäkring från Trygg-Hansa. Denna försäkring gäller i 14 dagar, och om du vill förlänga den, så erbjuder vi dessutom en rabatt på 20% de första 12 månaderna.

5. Både en säker betalning och ett säkert ägarbyte
Du som köpare gör din betalning via vårt säkra betalningssystem, vilket också gör att du som köpare kan välja ett betala antingen via direktbetalning eller finansiering. Oavsett vilken betalningsmetod du väljer, så kommer säljaren att få in din betalning inom loppet av bara ett par minuter. Dessutom så gör vårt system att ett ägarbyte sker automatiskt och det finns ingen risk för bedrägeri, eftersom vi använder oss av mobilt bank-ID. Vi ser även till att bilen inte har några skulder vid försäljning, så att du kan slappna av och njuta av ditt bilköp.


Kika gärna in på vår hemsida för mer information om hur du kan göra ditt bilköp säkert och tryggt 😊

Samarbetspartners