Fem goda skäl!

5 anledningar till att göra ditt nästa bilköp eller sälj med Cardia

Privatmarknaden för bilförsäljning har länge varit osäker för både säljare och köpare. Nu revolutionerar bilförsäljningsappen Cardia sättet vi köper och säljer bilar på som privatpersoner. Här är fem goda skäl till varför du också ska testa.

1. Du sparar tusenlappar

Om du ska sälja din bil kan du spara flera tusenlappar genom att använda Cardia. Priset för tjänsten är alltid 3000 kronor oavsett vilken summa du säljer din bil för. Jämför man detta med att sälja via en traditionell bilhandlare, så finns det stora pengar att spara. För dig som köpare är tjänsten helt kostnadsfri och du betalar alltid ett marknadsenligt pris för bilen. I snitt sparar Cardias användare mellan 10 000-20 000 kronor per köp.

2. Samma trygghet som hos en bilhandlare

Den enda skillnaden mellan Cardia och en bilhandlare är det förmånliga priset. Du får annars samma villkor och samma trygghet. Innan någon bil får säljas genom tjänsten testas de på över 100 punkter av opartiska, certifierade besiktningsanläggningar. Cardia samarbetar också med flera stora välkända aktörer som Opus bilprovning, Trygg Hansa, My Money Finans och Svensk Bilgaranti för att säkerställa trygga och säkra försäljningar.

3. Du kan finansiera ditt köp direkt i appen

Cardia har allt du behöver för en lyckad bilförsäljning samlat på ett och samma ställe. De erbjuder finansiering av bilköp direkt i appen där du enkelt kan ansöka och lånelöfte. På det viset slipper du engagera utomstående parter vid köpet.

4. Stor räckvidd

Genom Cardia når du en stor mängd privatpersoner som annars skulle vänt sig till en bilhandlare. Du når som säljare enkelt ut med trovärdighet och får en kortare försäljningstid än med andra alternativ. Som köpare kan du i lugn och ro titta igenom utbudet i appen och kontakta säljaren direkt när du hittat en bil du är intresserad av.

5. Kostnadsfritt trygghetspaket

Du får som köpare alltid ett kostnadsfritt trygghetspaket som skyddar dig mot dolda och plötsliga fel efter köpet. Trygghetspaketet gäller utan självrisk och täcker upp till 30 000 kronor per skada. Du får också två veckors försäkring och tre månaders självriskreducering och bärgningshjälp. Med paketet får du helt enkelt exakt samma skydd och säkerhet när du köper privat som om du skulle vända dig till en bilhandlare.

Ladda ner appen nu på Google play eller App-Store.

Samarbetspartners